Știri

POLITIA. Val de agresiuni si violenta in Mures!

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului oraşului Reghin au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din localitate a avut loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Reghin, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal în imobilul părinţilor săi şi-a agresat mama şi a provocat distrugeri autoturismului deţinut de părinţii săi.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi distrugere.

# La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.14 Ghindari au fost sesizați de o femeie de 24 de ani, din comuna Ghindari, cu privire la faptul că este agresată şi ameninţată de concubinul său.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în cursul lunii septembrie un bărbat, de 33 de ani, din staţiunea Sovata şi-a agresat concubina şi i-a adresat ameninţări.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare.

# La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată de soţul său.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în cursul aceleaşi zile, un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Tîrgu Mureş, pe fondul geloziei, şi-a agresat soţia.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

#La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 14 Ghindari au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din comuna Bălăuşeri a avut loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, un bărbat, de 37 de ani, a provocat scandal şi şi-a agresat mama, de 61 de ani.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi distrugere.

IPJ Mures/ Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: POLITIA. Val de agresiuni si violenta in Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De vazut
Close
Back to top button