Știri

POLITIA. Varinta oficiala a cauzei tragicului accident in care si-au pierdut viata o femeie si un barbat! VIDEO

Va reamintim ca o mașină cu numere de corp diplomatic a fost implicată într-un grav accident pe Drumul Național 15, în județul Mureș, ieri dupa-amiaza. Două persoane care se aflau în autoturismul care a cauzat tragicul accident, au murit după ce vehiculul a izbit violent un TIR. În urma impactului, autovehiculul de mare tonaj a lovit un TAXI, alte patru persoane fiind rănite.

Conform IPJ Mures, din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie, de 36 de ani, din județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 32 de ani, din județul Alba, care s-a răsturnat pe carosabil, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcția Reghin-Toplița, de către un bărbat, de 29 de ani, din județul Mureș.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto, de 36 de ani, precum și a unui pasager, aflat în autoturismul condus de aceasta, respectiv un bărbat, de 42 de ani, cetățean străin.

Alte două persoane, respectiv conducatorii celorlalte două vehicule au suferit vătămări corporale ușoare.

Atentie, soferi! Brancovenesti, Mures – 22.05.2019! Informatii despre cele două victime decedate si despre producerea accidentului, aici: https://bit.ly/2K6qa31

Publicată de Mures Stiri pe Miercuri, 22 mai 2019

IPJ Mures /  Video: protv.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: POLITIA. Varinta oficiala a cauzei tragicului accident in care si-au pierdut viata o femeie si un barbat! VIDEO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button