Știri

Prof. Dr. Mártha Orsolya: Viitorul înseamnă specialiști extrem de bine pregătiți!

Actualități în Urologia târgumureșeană – 2019…

Asociația Urologică „Prof. Dr. Dorin Niculescu” din Tîrgu Mureș și Clinica de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș organizează în perioada 24-25.05.2019, în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Tîrgu Mureș, Asociația Română de Urologie, Colegiul Medicilor din România, filiala Tîrgu Mureș, Ordinul Asistenților Medicali, Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) filiala Tîrgu Mureș, simpozionul “ Actualități în Urologia Tîrgumureșeană – 2019”.

Lucările se desfășoară în acest an la Grand Hotel, Tîrgu Mureș. Simpozionul se adresează rezidenților și specialiștilor de medicină a familiei, urologie, oncologie, nefrologie, ginecologie, anatomo-patologie, respectiv asistenților medicali dar și studenților mediciniști.

Președintele de onoare, Prof. Dr. Mártha Orsolya, șeful Secției Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, a apreciat participarea numeroasă, menționând la capitolul noutăți faptul că:

“Am reușit împreună cu conducerea Asociației Române de Urologie, cu sprijin extrem de puternic din partea Comisiei de Sănătate să avem un caiet de curriculă în urologie ceea ce este o noutate în domeniu. Personal nu știu dacă mai există specialitate care să fi întreprins un astfel de demers. Se vede că am înțeles ce înseamnă viitorul, viitorul înseamnă specialiști extrem de bine pregătiți care să știe să lucreze cu cele mai noi cuceriri în lumea științifică”.

MS / Foto: SCJM


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Prof. Dr. Mártha Orsolya: Viitorul înseamnă specialiști extrem de bine pregătiți!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button