Știri

PROMO! O fetiță normală, transformată în legumă de unul dintre cei mai cunoscuți medici mureșeni!?

Se incearca oare musamalizarea unei tragedii?!…

In ultimele zile, ne-am ocupat de investigarea unui caz terifiant in care un chirurg de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tirgu Mures, foarte cunoscut, face obiectul unei achete a polițiștilor după ce o fetiță de 14 ani pe care a operat-o a suferit un accident în timpul intervenției și a devenit, brusc, o legumă.

Familia ne-a povestit, sfâșiată de durere, cum a început coșmarul prin care trece de mai bine de doi ani. Acestia ne-au mărturisit că fiica lor avea o problema de sănătate și a fost adusa la spital în Tirgu Mures pentru o intervenție chirurgicală.

Nenorocirea a făcut ca, în timpul intervenției, un accident a întrerupt alimentarea creierului copilului, până atunci unul perfect normal, fiind privat de sânge timp de 12 minute, suficient ca acesta să fie distrus.

După mai bine de o lună, timp în care copila a stat la terapie intensivă, părinții au înțeles că fetița lor a devenit, dintr-o dată, o legumă. „Dintr-un copil normal care mergea la scoala, fata mea nu mai știe acum să-și înghită singură nici saliva”.

Familia acuza medicul pentru starea fetiței, au facut o plângere la IPJ Mureș, pentru malpraxis, dar, deși au trecut anii, anchetatorii n-au luat nicio măsură, spun ei.

„Nu a fost audiat nimeni până acum, nici medicul care a făcut operația, nici restul echipei medicale. Sunt cam șase oameni. Nici pe mine nu m-au chemat! De câte ori vorbesc cu ofițerul care se ocupă de acest dosar, îmi spune mereu că nu a avut timp să se ocupe”, spune tatăl fetiței.

Noi am trimis cateva intrebari referitoare la caz, atât medicului cât și organelor de cercetare, dar nu am primit pana acum niciun răspuns, motiv pentru care am decis să nu publicăm inca în detaliu povestea tragică prin care trece familia.

Vom mai astepta cateva zile cu speranta ca vom primi raspunsurile asteptate, punctul de vedere al persoanelor acuzate de familie, pentru a va prezenta cazul in modul cel mai corect posibil.

În cazul în care printr-o eroare informatica nu au intrat în posesia întrebărilor trimise de noi, transmitem părților acuzate că adresa noastra de email este muresstiri@gmail.com, adresa la care ne pot trimite punctul de vedere. Multumim

Revenim cu detalii, documente si imagini video, într-un material, in curand.

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PROMO! O fetiță normală, transformată în legumă de unul dintre cei mai cunoscuți medici mureșeni!?

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button