Știri

PROTEST de amploare anuntat pentru 10 august 2019! NEPUTINTA autoritatilor scoate oamenii in strada

10 august se apropie și se fac demersuri pentru un nou protest de amploare sub deviza: ”Diaspora revine Acasă! 10 August 2019, TOȚI în Piața Victoriei!”. Protestul se preconizeaza a fi si mai mare decat cel de anul trecut, avand in vedere ultimul caz tragic care a ingrozit intreaga tara, cel al Alexandrei, fata ucisa la Caracal, caz in care autoritatile si-au arata iar neputinta, cum s-a intamplat la #colectiv, #maternitateaGiulesti sau #apuseni.

”A mai rămas foarte puțin până la 10 August 2019. Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea a intrat la pușcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dăncilă, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu, iar lista poate continua”, spun organizatorii evenimentului din 10 august.

Cei care vor participa la eveniment afirmă că în continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ un an jumătate.

”Tocmai din cauza acestor lucruri, pe 10 August 2019, ne vedem din nou în Piața Victoriei, iar programul este următorul:
În urma discuțiilor cu mai multe persoane implicate, acesta va fi programul general al protestului din 10 august:

1) Adunarea începe încă de la primele ore ale dimineții în Piața Victoriei

2) La ora 17, ne mutăm cu toții în Piata Revoluției, la sediul MAI, de unde la ora 19 va începe un marș spre Piața Victoriei.
Traseul marșului este următorul: ora 19 – Plecare de la sediul MAI, din Piața Revoluției – sediul DIICOT (calea Griviței) – Guvern (pe calea Victoriei)
sunt în jur de 2 kilometri, iar timpul estimat este de jumătate de oră”, se arată într-un eveniment pe Facebook.

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PROTEST de amploare anuntat pentru 10 august 2019! NEPUTINTA autoritatilor scoate oamenii in strada

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button