Știri

R.I.P. Soferul era politist, una dintre persoanele decedate in groaznicul accident de azi! Mergea la meciul fetitei

Şeful de post din comuna Breaza, Cristi Oprea, a murit în accidentul produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Rupea, pe DN 13 Braşov-Târgu Mureş, după ce maşina sa a fost izbită de un TIR.

Azi-dimineaţă, bărbatul de 39 de ani mergea spre Braşov, împreună cu soţia sa, asistentă în cadrul SAJ Buzău, şi de fiica sa în vârsta de 3 ani.

În maşina se mai aflau doi soți, cele două familii mergând împreună spre Tg. Mureș, la un meci de handbal feminin – junioare, unde urma să joace și fata mai mare a polițistului, potrivit buzoienii.ro.

La un moment dat, la ieşirea din Rupea, maşna condusă Cristi Oprea a efectuat o depăşire într-o curbă periculoasă, izbindu-se violent de un TIR ce venea din sens opus, scrie reporterbuzoian.ro.

Impactul a fost devastator. Cei doi bărbaţi aflaţi pe locurile din față au murit pe loc, în timp ce soţiile lor şi fetita de 3 ani au fost transportate la spitalul din Brașov.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

Ce a mai ramas dintr-o masina in urma unui accident rutier produs la Rupea…-in urma producerii accidentul rutier au rezultat cinci victime, respectiv patru adulți și un copil. Situația victimelor se prezintă astfel :° 1 persoana prezintă leziuni incompatibile cu viața;°două persoane sunt încarcerate-echipajele lucrează la descarcerare acestora;°două victime care primesc îngrijiri medicale

Publicată de Transilvania 365 pe Joi, 8 august 2019

Sursa: observator.tv


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: R.I.P. Soferul era politist, una dintre persoanele decedate in groaznicul accident de azi! Mergea la meciul fetitei

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button