Știri

R.I.P. – Un copil a murit in urma impactului devastator dintre o masina si o caruta nesemnalizata!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace…

Băiețelul de 8 ani, implicat în accidentul de noaptea trecută, petrecut între localitățile Hoghilag și Valchid, a decedat.

Acesta a fost preluat în comă profundă de o ambulanță SAJ care a plecat să se întâlnească cu o altă ablunță de tip C, cu medic, din Târgul Mureș. Din păcate, din cauza multiplelor traumatisme, copilul a intrat în stop cardio respirator și în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a decedat.

Conform ultimelor informații actualizate de autorități, în accident au fost implicate 7 victime, dintre care doi adulți și cinci copii. În stare gravă se afllă și mama copiilor. Femeia, de 27 de ani a fost preluată în comă, cu leziuni cerebrale și fractură cervicală și transportată de spitalul din Sibiu.

În Spitalul de Pediatrie din Sibiu a ajuns un copil de 6 ani cu un traumatism lombar. Tatăl copiilor cu multimple escoriații și un alt copil de doi anișori, cu un traumatism cranio cerebral au ajuns la Spitalul de Urgențe din Sighișoara. Un copil de șapte ani, cu fractură deschisă de tibie a fost transportat la Târgul Mureș, iar un altul, de cinci ani, a ajuns cu escoriații la Spitalul din Mediaș.

Vă reamintim că accidentul s-a produs din cauza faptului că cei doi adulți alături de copiii lor se aflau într-o căruță nesemnalizată. Un tânăr de 27 de ani din Harghita a intrat cu mașina în căruță și i-a spulberat. Acesta se afla singur în mașină.

Sursa: realitateadecluj.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: R.I.P. – Un copil a murit in urma impactului devastator dintre o masina si o caruta nesemnalizata!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button