Radiografia Dor.ro: Poate reuși comunitatea să depășească barierele etnice și să găsească soluții pentru a crea un oraș funcțional?

radiografia dor ro poate reusi comunitatea sa depaseasca barierele etnice si sa gaseasca solutii pentru a crea un oras functional

Radiografia Dor.ro: Poate reuși comunitatea să depășească barierele etnice și să găsească soluții pentru a crea un oraș funcțional?

DoR, o revistă de jurnalism narativ care privește România de azi – de la schimbări sociale, la fenomene culturale, la decizii personale a fost şi la Târgu Mureş. A fost publicat un articol care pune numeroase întrebări dar care reuşeste totodată să descrie foarte bine comunitatea din Târgu Mureş.

Poate reuși comunitatea să depășească barierele etnice și să găsească soluții pentru a crea un oraș funcțional?

După o discuție de seară despre Târgu Mureș cu Gabriel Boldiș – artist și jumătate din proiectul Monotremu – pornim împreună pe strada Revoluției înspre catedrala ortodoxă ce domină centrul orașului.

Radiografia Dor.ro: Poate reuși comunitatea să depășească barierele etnice și să găsească soluții pentru a crea un oraș funcțional? at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Radiografia Dor.ro: Poate reuși comunitatea să depășească barierele etnice și să găsească soluții pentru a crea un oraș funcțional?

Credit autor: Punctul.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.