Știri

RECOMPENSĂ! Universitățile oferă bani, laptopuri, cazare și mese gratuite absolvenților cu 10 la BAC!

Universitățile din țară se luptă ca să îi atragă pe absolvenții de 10. Le oferă laptopuri, cazare și masă gratuite, și chiar și un premiu de o mie de euro dacă se înscriu la una dintre facultățile lor! Universitățile vin cu programe de studiu noi, care să fie adaptate pieței muncii și care să le ofere absolvenților siguranța unui loc de muncă, anunță stiri.tvr.ro.

Ca să îi atragă pe șefii de promoție, pe olimpici și pe liceenii care au avut media 10 la Bac, Universitatea „Transilvania” din Brașov le oferă câte un laptop, cazare şi o masă gratuită pe zi.

Nu numai la Brașov există astfel de facilități. Politehnica din București dă câte un premiu de o mie de euro absolvenților cu media 10 la Bacalaureat, care vor să studieze la una dintre facultățile universității.

Admitere fără examen și locuri gratuite de cazare în cămine oferă, însă, cele mai multe universități din țară pentru acești elevi de 10, sau pentru olimpici.

Universitățile se luptă pentru a atrage elevi cât mai buni și prin noile programe de studiu pe care le introduc, adaptate cerințelor de pe piața muncii.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: RECOMPENSĂ! Universitățile oferă bani, laptopuri, cazare și mese gratuite absolvenților cu 10 la BAC!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button