Știri

Rezultatele acțiunilor de verificare a centrelor rezidențiale din județul Mureș, în perioada 10-15 iulie 2023

Ca urmare a Ordinului nr. 177 semnat de prefectul județului Mureș, Mara Togănel, comisiile mixte s-au deplasat în teren pentru verificarea centrelor rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrelor destinate persoanelor cu dizabilități și cele destinate copiilor din județul Mureș. 
Pe parcursul acțiunilor de control care s-au derulat în perioada 10-15 iulie, au fost verificate 91 centre rezidențiale, dintre care 53 destinate copiilor, 29 dedicate persoanelor vârstnice, și 9 pentru persoane cu dizabilități. În aceste centre se află 1.666 de beneficiari, dintre care 456 copii, 1020 persoane vârstnice și 190 de persoane cu dizabilități. 
Potrivit datelor furnizate de instituțiile care au efectuat verificările în teren, în cadrul acțiunilor de control au fost constatate 361 contravenții pentru care au fost aplicate 99 de amenzi în valoare totală de 672.400 lei, cât și 262 avertismente. 
Instituțiile care au întocmit procesele verbale în urma acțiunilor de control au transmis faptul că deficiențele identificate fac referire la: lipsa unor autorizări (ex.
Rezultatele acțiunilor de verificare a centrelor rezidențiale din județul Mureș, în perioada 10-15 iulie 2023 at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rezultatele acțiunilor de verificare a centrelor rezidențiale din județul Mureș, în perioada 10-15 iulie 2023

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button