Știri

Rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2020 (înainte de contestații)

Rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2020 (înainte de contestații)

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a centralizat rezultatele înregistrate la Evaluarea Națională ale absolvenților clasei a VIII-a (înainte de contestații), sesiunea 2 – 27 iunie 2020. 
În județul Mureș, 3111 candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5 (cinci), adică 70,38%.  9 candidați au încheiat examenul cu media generală 10 (zece).
La proba de Limba și literatura română au obținut note peste sau egale cu 5 (cinci) 3319 candidați ( 74,79%), iar 86 candidați au fost notați cu 10 (zece).

Rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2020 (înainte de contestații) at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2020 (înainte de contestații)

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button