Știri

SIMPLU! Contract de aproape 20,000 de euro incheiat de PRIMARIE pentru banere care pot acoperii un stadion!

Asa sa tot faci „afaceri”! Cine e „norocosul” privat muresean…

Ca tot urmeaza vreo 4 campanii electorale in urmatoarele luni, acum, primăria Târgu Mureș, prin reprezentantul său, primarul Dorin Florea (viitorul sef de la ALDE Mures), a semnat cu sereleul local Oracler Advertising, controlat de preafericitul patron Vészi Tibor, un contract pentru servicii de inscripționare bannere.

Serviciile au fost antamate prin procedura cumpărare directă, ca la chioșcul din colțul străzii, și sunt în valoare de 92.254,78 de lei TVA (echivalentul a aproape 19.400 de euro TVA), conform msnews.ro

La un calcul simplu, avand in vedere ca pretul pe metru patrat imprimare baner este de cca 3 euro, rezulta ca doar din acest contract se pot incriptiona banere care acopera un stadion intreg. Asa, sa fie, cat pentru 4 campanii electorale ?

Firma Oracler Advertising SRL este abonata la banii publici oferiti cu mare lejeritate de primarul Dorin Florea, doar anul trecut a incasat alte cateva zeci de mii de euro.

Desi nu credem sa aiba nevoie, cu asa sustinere din partea statului, sa le facem putina reclama gratuita ?

MS / Foto: colaj /  Oracler Advertising


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SIMPLU! Contract de aproape 20,000 de euro incheiat de PRIMARIE pentru banere care pot acoperii un stadion!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button