Știri

Sistemul informatic de la Finante, extrem de invechit, desi s-au dat 18 milioane de euro pe analize si consultanta!

Sindicatul Național al Funcționarilor ”Meridian” acuză Guvernul că a anulat un împrumut de 70 milioane de euro de la BERD, făcut în 2013, pentru modernizarea sistemului fiscal.
Președintele sindicatului, Voinea Negoiță, a declarat pentru radio Tg.Mureș că s-au cheltuit 18 milioane de euro pe analize si consultanță, care urmează să fie restituiți deși măsurile au rămas la stadiul de promisiuni:

Sistemul informatic al ANAF riscă să cadă și să se piardă toată baza de date fiscală, ceea ce ar fi un dezastru, atenționează liderul sindical Voinea Negoiță:

Sistemul informatic cade din ce în ce mai des, pentru asta s-a apelat din nou la depunerile pe hârtie, așa cum stau lucrurile cu Declarația unică. Deci problemele sunt grave, sper să avem și ajutorul societății civile pentru că altfel riscăm la un moment dat să se blocheze cu totul și, mai grav, să se și piardă datele din acest sistem informatic și atunci într-adevăr va fi un dezastru pentru toată societatea.

Sursa: radiomures.ro /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sistemul informatic de la Finante, extrem de invechit, desi s-au dat 18 milioane de euro pe analize si consultanta!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button