Știri

SOCANT! Un milionar ardelean a trecut cu masina peste un tanar pe trecerea de pietoni! VIDEO

Momentul teribil a fost filmat de camerele de supraveghere!

Un tânăr de 33 de ani din Floreşti a murit după ce un şofer a trecut cu maşina peste el, pe o trecere de pietoni dn Cluj. La volanul unui Jaguar F Pace, SUV de lux care costă peste 60.000 de euro, Daniel Dumitraş l-a lovit în plin şi l-a strivit sub roţi.

Patronul firmei Coratim, Daniel Dumitras, 49 de ani, se afla cu maşina la 2 metri de bărbatul care traversa pe trecerea de pietoni, regulamentar, urcându-se practic peste el. Dumitaş a lovit victima virând stânga pe contrasens, peste linia dublă continuă.

Daniel Dumitraş avea vizibilitate maximă în momentul în care a virat stânga și niciun alt autoturism nu i-a obturat vederea. Cel mai probabil șoferul s-a uitat în dreapta și a demarat în trombă.

„A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni, care se afla la doi metri distanță.

Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV-ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el.”, a declarat unul dintre anchetatorii accidentului, citat de Ştiri de Cluj.

Permisul de conducere al lui Daniel Dumitraş a fost reţinut în vederea anulării şi pe numele omului de afaceri s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, arată reprezentanţii Poliţiei. Totuşi, Dumitraş se poate urca, cel puţin o perioadă, la volanul bolidului său.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

Sursa: observator.ro / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SOCANT! Un milionar ardelean a trecut cu masina peste un tanar pe trecerea de pietoni! VIDEO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button