Știri

Suma HALUCINANTA incasata lunar de guvernatorul Mugur Isarescu! Cat aproape 1.000 de angajati la un loc

TOATE partidele îl susțin pentru un nou mandat…

Și coaliția de guvernare PSD-ALDE a anunțat că-l va susține pe Isărescu la un nou mandat la Banca Națională a României. PNL îl susține pe Mugur Isărescu la un nou mandat de șef al BNR, anunță, marți, Ludovic Orban.

”În ceea ce privește BNR, Biroul Executiv Național a decis în unanimitate susținerea pentru funcția de guvernator a domnului Mugur Isărescu. De asemenea, am dat termen până joi colegilor mei să-și depună candidaturile pentru funcțiile de conducere în cadrul BNR care revin PNL.”, a spus Ludovic Orban, după ședința în care s-a ales noul președinte PNL București.

Stiați că România este statul “foarte dezvoltat”, care isi permite sa plateasca cu 128.000 USD pe an mai mult propriul guvernatul zeu Isărescu vs “subdezvoltata” SUA, care isi plateste cu 203.500 usd pe an seful FED, un fel de BNR al SUA, comparativ cu un brut de 331.500 USD al lui Isarescu, fara sa luam in calcul pensia si alte venituri de la Academia Romana etc.

Cat de destepti pot sa fie conducatorii astia din psd, alde, pnl, udmr, pmp si mai nou USR, daca aproba asa ceva toti?!?


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Suma HALUCINANTA incasata lunar de guvernatorul Mugur Isarescu! Cat aproape 1.000 de angajati la un loc

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button