Știri

Surpriză în discursul oficial de la festivitatea de absolvire a UMFST „George Emil Palade””

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează vineri, 26 iulie 2019, începând cu ora 17.00, la Stadionul Municipal din Târgu Mureș, festivitatea de absolvire a promoției 2019.

Promoția 2019 a UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș stă sub semnul generos al internaționalizării academice. La festivitate vor lua cuvântul și se vor adresa absolvenților membrii conducerii Universității, oficialitățile județului Mureș, invitații de onoare și șefii de promoție. Discursul festiv va fi adresat absolvenților de către ambasadorul României la Uniunea Europeană, Excelența Sa, doamna Luminița-Teodora Odobescu.

Alături de cei 1.908 absolvenți ai Universității vor fi cadrele didactice care le-au îndrumat pașii în toți anii de studii de licență sau de masterat, dar mai ales familiile și prietenii, care i-au susținut necontenit și necondiționat pe perioada studenției.

Festivitatea de absolvire se va încheia cu momentul solemn al depunerii Jurământului lui Hipocrate de către absolvenții programelor de studii din domeniul Sănătate, după care toți absolvenții promoției 2019 vor rosti Angajamentul solemn față de profesie și Universitate.

Festivitatea de absolvire va fi transmisă live pe paginile oficiale de Facebook și de YouTube ale Universității.

The post Surpriză în discursul oficial de la festivitatea de absolvire a UMFST „George Emil Palade”” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Surpriză în discursul oficial de la festivitatea de absolvire a UMFST „George Emil Palade””

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button