Știri

VIDEO. Sofer rupt de BEAT, pe contrasens cu BMW-ul, filmat cand intra intr-un camion!

S-a intamplat in judetul vecin…

Șoferul unui BMW seria 1 a fost filmat circulând pe contrasens la Ghimbav, pe un drum cu două benzi și cu sensuri separate de bordură de beton.

Un șofer de tir e cel care a surprins imaginile, inclusiv momentul în care șoferul băut intră de pe banda a doua pe banda întâi, pe contrasens, direct într-un camion care circula regulamentar.

Bărbatul vinovat are 32 de ani și este din orașul Ghimbav, jud. Brașov, el avea o alcoolemie de 0.95 mg/l alcool pur.


ATENTIE! Consumul de alcool reprezintă una din cauzele încă frecvente de conturbare a capacitaţii de conducere, deşi exista tendinţa de a se subestima rolul său.

De cele mai multe ori, conducătorii auto aflaţi sub influenţa alcoolului comit frecvente încălcări ale normelor de circulaţie, conduc cu viteză excesivă, se angajează în depăşiri neregulamentare sau execută în mod periculos virajele.

Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!

Consumul de alcool constituie un factor de mare risc asupra traficului rutier, influenţând în mare măsură producerea accidentelor de circulaţie!

De asemenea, pentru toţi cei care sunt tentaţi să conducă autovehicule, deşi nu posedă cunoştinţe elementare privind regulile de circulaţie şi nu conştientizează riscul pe care îl reprezintă pentru ceilalţi participanţi la trafic, reamintim că această faptă constituie infracţiune şi sunt în pericol de a plăti cu libertatea!

Atentie, imagini cu puternic impact emotional, limbaj licentios…

Sursa: Info trafic 24


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIDEO. Sofer rupt de BEAT, pe contrasens cu BMW-ul, filmat cand intra intr-un camion!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button