Știri

Tradiții la sat. Porumbul uscat pentru diverse întrebuințări

Dacă vă place porumbul fiert, atunci, din păcate, va trebui să așteptați sezonul. La urma urmei, numai porumbul aflat în stadiul de „maturitate a laptelui” este potrivit pentru fierbere, iar un astfel de porumb nu poate fi păstrat mult timp.
Pentru uscare, se iau știuleți copți, care se colectează de la sfârșitul verii până la sfârșitul toamnei. Porumbul este curățat de frunze (dar nu rupt), mătăsurile de porumb sunt îndepărtate, iar porumbul în sine este atârnat de frunze sub un baldachin.
Tradiții la sat. Porumbul uscat pentru diverse întrebuințări at Punctul


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tradiții la sat. Porumbul uscat pentru diverse întrebuințări

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button