Știri

TUPEU. Un muresean a vrut sa iasa din tara cu masina, desi nu avea permis!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borş au depistat un cetăţean român care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism, deşi nu poseda permis de conducere.

În data de 25.08.2019, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.C., în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Mureş.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un certificat de pregătire profesională a conducătorului auto şi a declarat că posedă permis de conducere eliberat de autorităţile din Gemania, dar nu îl are asupra lui.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări, în urma cărora au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere şi nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce, având suspiciuni şi asupra faptului că certificatul de pregătire profesională a conducătorului auto prezentat la control este fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, de fals material în înscrisuri oficiale, precum şi de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: ITPF Oradea / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: TUPEU. Un muresean a vrut sa iasa din tara cu masina, desi nu avea permis!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button