Știri

Turda – primul și singurul oraș din România care a instalat dispensere cu dezinfectanți în mijloacele de transport în comun!

Turda – primul și singurul oraș din România care a instalat dispensere cu dezinfectanți în mijloacele de transport în comun!

Primăria Municipiului Turda, prin compania de transport public, a implementat un proiect menit să protejeze populația și să ofere cetățenilor o metodă eficientă de igienă în mijloacele de transport în comun. Astfel, în toate autobuzele electrice au fost montate dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

„În contextul actual este foarte important să luăm măsuri concrete de protejare a populației, pentru a minimaliza posibilitatea răspândirii virușilor și a bacteriilor, motiv pentru care am decis să implementăm acest proiect.

Turda – primul și singurul oraș din România care a instalat dispensere cu dezinfectanți în mijloacele de transport în comun! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Turda – primul și singurul oraș din România care a instalat dispensere cu dezinfectanți în mijloacele de transport în comun!

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button