Știri

Undă verde în Consiliul Județean pentru podul din Gurghiu și o grădiniță din Târnăveni

Consilierii județeni au adoptat în ședința ordinară a lunii septembrie un proiect de hotărâre ce vizează rectificarea bugetului județean.

Cea mai importantă modificare vizează includerea sumei de 2,5 milioane de lei, alocată de Guvernul României din fondul de intervenție, pentru refacerea podului de pe DJ 153C (localitatea Gurghiu).

Consilierii județeni și-au exprimat și acordul cu privire la proiectul de hotărâre ce vizează înființarea și funcționarea unei grădinițe în imobilul situat în Târnăveni, str. Avram Iancu nr.160, care face parte din domeniul public al Județului Mureș.

Acest imobil este administrat de către Consiliul Local al Municipiului Târnăveni, și a fost dat în folosința gratuită Fundației Buckner, care este furnizor acreditat de servicii sociale și operează în acest imobil un Centrul de zi pentru copii preşcolari, proveniţi din familii aflate în dificultate.

Fundația Buckner a solicitat și a primit astăzi acordul Consiliului Județean pentru a înființa și o grădinița în acest imobil. În cadrul grădiniței “DO RE MI” vor beneficia de programe specifice un număr de 30 de copii, cu scopul de îmbunătățire a nivelului educațional și în viitor, a nivelului de trai.

The post Undă verde în Consiliul Județean pentru podul din Gurghiu și o grădiniță din Târnăveni appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Undă verde în Consiliul Județean pentru podul din Gurghiu și o grădiniță din Târnăveni

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button