Știri

UPDATE. Varianta oficiala privind accidentul in care o masina a intrat intr-un autobuz plin cu 25 de copii, pe DN17!

Soferul era BAUT! Individul a băgat 4 copilași in spital…

Va reamintim ca astazi, in jurul orelor 20,00, inca un autocar în care se aflau 25 de copii a fost implicat într-un accident pe DN17, pe raza localităţii Josenii Bârgăului, din judeţul vecin Bistriţa-Năsăud, după ce acesta s-a ciocnit cu un alt autoturism, soldat cu 4 copii raniti. Stire initiala, aici.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului, care se afla și sub influența alcoolului.

”Pe DN 17, în Josenii Bârgăului, șoferul unui autoturism care circula pe direcția de mers spre Bistrița, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga, pentru a intra pe un drum secundar, moment în care a fost acroșat de un autocar care circulă regulamentar, în sens opus. În urma accidentului, 4 copii care se aflau în autocar au fost răniți ușor”,a declarat Crina Sîrb purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 50 de ani, din Josenii Bârgăului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul șoferului autocarului, un bărbat de 35 de ani, din Botoșani, rezultatul a fost negativ.

Atentie, soferi, tot in aceasta după-amiază: Autocar cu 30 de copii şi 20 de adulţi, răsturnat pe DN73A! COD ROSU

MS / ziardebistrita.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE. Varianta oficiala privind accidentul in care o masina a intrat intr-un autobuz plin cu 25 de copii, pe DN17!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button