Știri

VIDEO. Am fi putut avea Dreamworks sau Disney de Transilvania in Tirgu Mures!

O echipă creativă de mureseni a lansat azi Gibbous…

Astăzi s-a lansat un joc cu o animatie grafică deosebita, realizat de compania mureseana Reea SRL. Managerul companiei, Dan Masca, a transmis un mesaj pe care-l redăm in randurile de mai jos.

„Cînd ziceam acum x ani ca am putea avea Dreamworks/ Disney de Transilvania in Tg Mures, atunci mă refeream la Cami Cuibuș, Liviu Boar,Barbu Harsan, Attila Nagy si alti colegi, care in decursul timpului au fost prin echipele de creație si gaming.

Dacă cei care au condus comunitatea intelegeau ce este cu aceste industrii creative, unde nu ai nevoie de hectare de teren pentru a crea bogatie, dar unde ai nevoie de stiinta, harnicie, cunoastere, munca multa, atunci va garantez ca in jurul unor creatori ramasi acasa in Tg Mures se putea dezvolta mult mai multe jocuri de acest fel, care concureaza cu orice joc la nivel mondial din aceasta categorie.

Dacă in loc de zecile de milioane risipite aiurea in ultimii zeci de ani pe concerte “gratuite”, aveau laboratoarele cu profesori pregatiti in zona digitala la desen, muzica, mate, limbi materne si straine, fizica, chimie etc, atunci garantat ca Tg Muresul nu mai era doar asa zisul oras medical, ci putea deveni locul in care sunt cele mai multe studiouri independente de jocuri, iar astea inseamna desen, creatie, texte, traduceri, programare, comunicare, vinzari etc.

Dar niciodată nu este prea tîrziu să începi să nu te mai lași condus de analfabeti functionali si digitali,” a scris Dan Masca.

Gibbous – A Cthulhu Adventure is now available!

Steam: http://gibbousgame.com/steam
GOG: http://gibbousgame.com/gog

A comedy cosmic horror adventure made in Transylvania

Gibbous – A Cthulhu Adventure Video Teaser

Iä ! Iä ! Cthulhu fhtagn!

Publicată de Gibbous: A Cthulhu Adventure pe Miercuri, 26 aprilie 2017

MS / Foto: captura video


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIDEO. Am fi putut avea Dreamworks sau Disney de Transilvania in Tirgu Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button