Știri

VIDEO. El este tânărul care l-a adăpostit pe criminal! Noi imagini VIDEO cu momentul capturării interlopului

Video. „Stau, dar nu mai da / Omoarâţi-l și p’ăla!”…

Criminalul Ionel Lepa, interlopul care a împuşcat mortal un poliţist la Recaş, nu era singur în momentul în care a fost capturat. În casa din Remetea Mare se afla şi prietenul acestuia, care l-a ascuns pe infractor. Interlopul fugar Marcel Ionel Lepa a fost prins marți dimineața în urma unei operaţiuni spectaculoase.

Polițiștii au reușit capturarea asasinului în locuința prietenului său din Remetea Mare, acolo unde, ieri, trupele speciale au descins și au găsit urme de sânge. Lepa a fugit, însă, de acolo, dar s-a întors noaptea trecută, în jur de ora 2:00.

Polițiștii care l-au filat au anunțat Trupele Speciale care au plecat spre locație. În numai câteva minute, mascaţii au intrat în casă şi l-au găsit pe Ionel Lepa în baia locuinţei. Luptătorii l-au încătuşat imediat pe criminal, prietenul acestuia care îl ascundea în casa bunicii sale fiind, de asemenea, imobilizat.

Tânărul a declarat că nu are nicio vină, că nu l-a ascuns pe criminal. Când a venit acasă, în jur de ora 4.00 dimineaţa, l-a găsit pe Lepa întins. L-a întrebat dacă are arma la el, iar asasinul i-a spus că da şi să tacă din gură.

La această oră, bărbatul este audiat de anchetatori.

Exclusiv. Momentul prinderii interlopului care l a ucis pe politistul din Timis! Iubesc Politia romana!

Publicată de Floriana Jucan pe Luni, 3 iunie 2019

Sursa: observator.tv /  Video: Floriana Jucan


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIDEO. El este tânărul care l-a adăpostit pe criminal! Noi imagini VIDEO cu momentul capturării interlopului

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button