Știri

VIDEO. Festivalul Lavandei, organizat pe Tărâmul Lavandei, în acest weekend!

După succesul, aprecierea și prezenta a peste 3.000 de persoane la prima editie, anul acesta in perioada 14-16 iunie sunteti așteptati din nou în comuna Mădăraș, judetul Mureș, sa simțiti si sa trăiti experiența unui sat pitoresc, combinat cu look-ul și mireasma de Provence.

Update: Organizarea decurge perfect!

V-am pregătit o gamă variată de specialități gastronomice, de la cei mai profesioniști comercianți. Și ca să vă facem și mai mare nerăbdarea de a ne vizita, vă prezint produsele și paginile oficiale ale partenerilor.

Dar mai întâi am să răspund la câteva intrebări pe care le primim frecvent:
1. Vremea se pare că se indreptă – Deci festivalul se va ține în condițiile prezentate in textul evenimentului.
2. Drumul cel mai bun spre Mădăraș este: Tg. Mures- Pănet- Hărțău- Mădăraș. Nu mergeti pe varianta spre Band pt că este mai departe si este si o bucată de drum de piatră ( la finalul postarii am pus locatia de Google maps)
3. Cazări găsiți doar în Tg. Mureș (De la anul încerăm să vă oferim și la localnici).

– Vom amenaja un spațiu generos pentru picnic pe iarbă, deci vă încurajăm să vă aduceți pături!

– Comercianții care sunt alături de noi și produsele comercializate:

Astfel, va invitam să veniți la un picnic cu familia si la o plimbare (terapie ? relaxanta prin lanul de lavanda, care are o suprafata de 3 Hectare (cultura matura), langa care veti putea admira o plantatie nou inființată de aproape 2 hectare.

Vom pune la dispoziția Dvs, posibilitatea de a lua acasa produsele obtinute de pe Taramul Lavandei: uleiul esențial , apa de lavandă, săculeți cu flori uscate, sirop de lavandă, buchete de lavandă verde.

Bineînțeles vom avea și bunătățuri oferite de Food Truck-uri profesionale dar și deserturi tradiționale: Kurtos, langoș, plăcinte!

Vom avea organizate si 1-2 photo-cornere, unde 2 fotografi profesioniști vă vor oferi posibilitatea de a vă realiza o ședință foto in decor special amenajat chiar in lanul de lavanda. In colaborare cu, Costume Populare Mureș, pentru ședințele foto profesionale, veți putea închiria costume traditionale originale si autentice.

Pentru a acoperi costurile de organizare și posibilele pagube în cultură, taxa pentru intrarea la festival va fi de 10 RON/persoana (copiii gratuit), iar in acest cost veți primi câte un buchet de lavandă , proaspăt culeasă de către noi.

Așteptăm să ne cunoaștem și sa va bucurati de relaxare in lanul nostru de lavandă!

Locatia: https://distanta.ro/targu-mures/madaras-mures

Publicată de Tărâmul Lavandei pe Miercuri, 17 aprilie 2019


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIDEO. Festivalul Lavandei, organizat pe Tărâmul Lavandei, în acest weekend!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button