Știri

VIDEO. Mucegai și excremente de pisică în subsolul unui spital din Târgu-Mureș, unde sunt amenajate vestiarele personalului!

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat duminică pe pagina sa de Facebook o filmare despre care spune că a fost făcută la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș. În imagini este surprins și subsolul spitalului, care “pare desprins dintr-un film de groază”, spune deputatul, acesta fiind locul în care sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar.

Redăm integral postarea lui Emanuel Ungureanu:

„ATENȚIE! IMAGINI și SUNETE de GROAZĂ la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureș!

Acestea sunt imaginile filmate de mine acum câteva zile în locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Județean de Urgență Mureș!

Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază.

Când ajungi în acest loc insalubru, te izbește un miros puternic de mucegai și te șochează cele peste 30 de pisici care sunt întreținute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva șobolanilor care mișună în spațiile unde se schimbă: asistente, rezidenți, infirmiere, brancardieri.

Priviți imaginile cu naturalețea cu care își schimbă hainele un medic care merge pe secție în această cocină. Vă dați seama? De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor. Incredibil!

Între timp, managerul Puiac caută vinovații care mi-au permis să intru în subsol și asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secției de Ortopedie Traumatologie.

Credeți că de săptămâna trecută s-au luat masuri pentru remedierea situației din acest spital?

Nici vorbă, Ministerul Sănătății și politicienii din zonă caută soluții de mușamalizarea.

Am o veste proastă pentru managerul Puiac, după ce prezint jegul din spital cu camera mea ascunsă, la vedere, încep să iau la puricat achizițiile… Atunci să văd la cine sunați să vă scape? Credeți că nu știu beneficiile pe care le-ați avut din prietenia cu hoața de Pintea?”

Deputatul Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, mai postase și în urmă cu o săptâmână imagini din Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș.

ATENȚIE! IMAGINI și SUNETE de GROAZĂ la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureș!Acestea sunt imaginile filmate de mine acum câteva zile în locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Județean de Urgență Mureș!Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază.Când ajungi în acest loc insalubru, te izbește un miros puternic de mucegai și te șochează cele peste 30 de pisici care sunt întreținute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva șobolanilor care mișună în spațiile unde se schimbă: asistente, rezidenți, infirmiere, brancardieri.Priviți imaginile cu naturalețea mișcărilor cu care își schimbă hainele un medic care merge pe secție în această cocină.Vă dați seama?De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor.Incredibil!Între timp, managerul Puiac caută vinovații care mi-au permis să intru în subsol și asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secției de Ortopedie Traumatologie.Puteți revedea grozăvia aicihttps://www.facebook.com/1213299995450587/posts/3018773108236591/Credeți că de săptămâna trecută s-au luat masuri pentru remedierea situației din acest spital?Nici vorbă, Ministerul Sănătății și politicienii din zonă caută soluții să ascundă gunoiul, nu să-l îndepărteze.Am o veste proastă pentru managerul Puiac, după ce prezint jegul din spital cu camera mea ascunsă, la vedere, încep să iau la puricat achizițiile…Atunci să văd la cine sunați să vă scape?Credeți că nu știu beneficiile pe care le-ați avut din prietenia cu hoața de Pintea?

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Duminică, 28 iunie 2020

Sursa: Facebook Emanuel Ungureanu – Deputat USR


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIDEO. Mucegai și excremente de pisică în subsolul unui spital din Târgu-Mureș, unde sunt amenajate vestiarele personalului!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button