Știri

Vizita V.D. la Tirgu Mures! Jandarm: Nu aveti voie aici! Protestatar: Am venit la spital ca-mi e rau!

Detalii de culise, amuzante si jenante…

Câteva zeci de persoane s-au strâns, astazi după-amiază, pe treptele Spitalului Judeţean de Urgenta din Târgu Mureş, acolo unde a fost programată o vizită a premierului Viorica Dăncilă.

Pe lângă conversatia amuzantă dintre jandarmi și protestatari, pe care o redăm mai jos, din culisele vizitei de lucru, total inutilă a premierului, amintim doar cateva: pregătirile directorului de la SCJM, Girbovan O., au fost mai penibile ca pe vremea lui Ceausescu.

Gurile rele spun ca acesta ar fi cumpărat rapid motocositoare, ar fi pus angajați sa tunda iarbă pe ploaie si ar fi pus chiar sa fie măturat acoperisul spitalului. Ba mai mult, in premiera, toaletele au fost dotate cu șervețele de unică folosință.

Pe lângă vizita inutilă a premierului, la fel de inutilă a fost si pregatirea jenantă a directorului amintit, deoarece V.D. nici macar nu a trecut prin zonele pregătite la modul cel mai slugarnic posibil.

Oamenii au avut pancarte cu mesaje precum „Viorico, Mureşul nu te vrea”, „#nimic”, „PSD=cancerul sistemului de sănătate”, „Unde sunt spitalele regionale promise?” sau „Mulţumim pentru nimic”.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe efective de jandarmi.

Reprezentanţi ai Jandarmeriei au solicitat protestarilor să părăsească zona, invocând „caracterul ilegal” al acestei manifestări.

„Nu aveţi voi să staţi aici”, le-a spus unul dintre jandarmi manifestanţilor, iar în momentul în care oamenii au spus că au venit la spital pentru că se simt rău, jandarmul a replicat: „Vă e rău la toţi?”.

„Avem dreptul să ne apărăm democraţia şi ţara”, i-a spus o femeie unui jandarm care i-a cerut să părăseasă zona.

„Ştim cu toţii ce face PSD-ul pentru România. Sunt aici pentru că apăr o cauză nobilă”, a afirmat un tânăr participant la protest, în timp ce altul a spus: „Noi am venit să vedem clădirea spitalului, protestăm pentru că arată urât”.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vizita V.D. la Tirgu Mures! Jandarm: Nu aveti voie aici! Protestatar: Am venit la spital ca-mi e rau!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button