Știri

Ziua Națională a Gastronimiei și a Vinului Românesc

Ziua Națională a Gastronimiei și a Vinului Românesc

Prima duminică din luna octombrie este -începând din acest an- dedicată gastronomiei și vinului românesc. Potrivit legii “prin vin românesc se înţelege vin obţinut din struguri proveniţi în procent de sută la sută din România”. În această zi se celebrează “bogăţia de gusturi şi tradiţii româneşti” cu scopul de a aprecia și de a promova obiceiurile și produsele culinare tradiționale.

Sursa agerpres

Ziua Națională a Gastronimiei și a Vinului Românesc at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ziua Națională a Gastronimiei și a Vinului Românesc

Credit autor: Marginean Erika.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button