Administrație

Accident între Gorneşti şi Reghin. Prim ajutor acordat de militarii din Forțele pentru Operații Speciale!

Miercuri, 12 iunie, pe comunicația Reghin – Târgu-Mureș, între localitățile Gornești și Reghin, a avut loc un accident între un autoturism și un tir, soldat cu o victimă care era întinsă pe asfalt.

O subunitate aparținând Batalionului 51 Operații Speciale “Vulturii”, care executa o misiune de deplasare dinspre localitatea Reghin spre Târgu-Mureș, a observat evenimentul rutier și a acționat, spontan, pentru acordarea primului ajutor și stabilizarea victimei implicate în eveniment.

“Sanitarii au debarcat și au executat procedurile specifice unui astfel de caz. Felicitări colegilor noștri pentru că, și de data aceasta, au demonstrat că, pentru ei, viața este mai presus de orice!”, au precizat administratorii paginii de Facebook intitulată Armata României.

(Redacţia)

 

Post-ul Accident între Gorneşti şi Reghin. Prim ajutor acordat de militarii din Forțele pentru Operații Speciale! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Accident între Gorneşti şi Reghin. Prim ajutor acordat de militarii din Forțele pentru Operații Speciale!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button