Administrație

De săptămâna viitoare, reghinenii nu vor mai trebui să vină la Târgu Mureș pentru emiterea pașapoartelor simple electronice

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Mureș, începând cu data de 03 octombrie 2019 se va relua activitatea la punctul de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidența Paşapoartelor Simple Mureş din municipiul Reghin, pentru depunerea cererilor și eliberarea pașapoarte simple electronice.

Acesta va funcționa în imobilul de pe strada Petru Maior nr. 41, în incinta Primăriei Municipiului Reghin, în zilele de joi lucrătoare, din 2 (două) în 2 (două) săptămâni, în intervalul orar 09,00 – 14,00.

Mai multe informații pot fi obținute la telefon 0265.265.494 sau 0265.260.475, și pe site-ul serviciului: http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexMures.htm.

Sorin Șchiopu

The post De săptămâna viitoare, reghinenii nu vor mai trebui să vină la Târgu Mureș pentru emiterea pașapoartelor simple electronice appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: De săptămâna viitoare, reghinenii nu vor mai trebui să vină la Târgu Mureș pentru emiterea pașapoartelor simple electronice

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button