Administrație

Dorin Florea: „Am definitivat un nou traseu care va putea fi accesat de toți iubitorii de bicicletă”

Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a declarat pe pagina sa de Facebook că își dorește demararea unui proiect de pistă de bicicletă care va acoperi o parte din oraș.

„Dragi târgumureșeni, iubitori ai sportului cu bicicleta, doresc să vă informez că am definitivat un nou traseu care va putea fi accesat de toți iubitorii de bicicletă, indiferent de vârstă. Mereu m-a preocupat acest domeniu, dar pentru mine cel mai important a fost să găsesc o soluție care să fie sigură pentru cei ce vor accesa astfel de trasee. Pista de biciclete la care fac referire va avea următoarea rută: Tudor (zona fostului Dacia Service)-pârâul Pocloș-Stadionul Municipal-Malul Mureșului (Aleea Carpați)-Platoul Cornești (Zoo)-Tudor. Voi stabili și o întâlnire pe această temă cu reprezentanții unor organizații de bicicliști, imediat după finalizarea Concursului European de Triathlon ce se desfășoară în aceste zile în orașul nostru”, a transmis Dorin Florea.

Post-ul Dorin Florea: „Am definitivat un nou traseu care va putea fi accesat de toți iubitorii de bicicletă” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dorin Florea: „Am definitivat un nou traseu care va putea fi accesat de toți iubitorii de bicicletă”

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button