Ervin Molnar (PNL) cere demisia conducerii Aeroportului “Transilvania”

ervin molnar pnl cere demisia conducerii aeroportului transilvania

Liderul fracţiunii PNL din Consiliul Judeţean Mureş, consilierul judeţean Ervin Molnar, a cerut joi, 30 mai, într-o şedinţă ordinară de lucru, demisia conducerii executive a Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş. Solicitarea preşedintelui PNL Târgu-Mureş a fost făcută pentru a amenda întârzierea cu care conducerea aeroportului a prezentat, pentru aprobare, situaţiile financiare aferente anului 2018.

O altă nemulţumire exprimată de liderul consilierilor judeţeni liberali a fost introducerea în ultimul moment, în regim de urgenţă, a proiectului, respectiv timpul insuficient avut la dispoziţie pentru studierea a 84 de file de documente.

În alocuţiunea sa, Ervin Molnar a solicitat colegilor din Consiliul Judeţean Mureş retragerea proiectului de pe ordinea de zi şi discutarea sa ulterioară, în cadrul unei şedinţe extraordinare. Propunerea a fost respinsă de majoritatea UDMR – PSD, iar proiectul a intrat pe ordinea de zi, fiind adoptat de aleşii judeţeni.

“Părerea noastră, a Grupului Partidului Naţional Liberal, este că conducerea Aeroportului este incompetentă, nu face faţă unei asemenea activităţi, în consecinţă propunem retragerea acestui material de pe ordinea de zi şi eventual convocarea unei şedinţe extraordinare pentru a ne permite timp suficient să studiem acest material. Nu înţelegem care este motivul pentru care s-a întârziat atât de mult cu întocmirea acestui material, probabil, nu ştiu, conducerea Aeroportului a fost în campanie electorală şi n-a avut timp, iar în consecinţă cerem, le solicităm celor doi membri executivi al Consiliului de Administraţie ai Aeroportului “Transilvania” demisiile de onoare, iar după vacantarea acestor locuri în Consiliul de Administraţie, executivul Consiliului Judeţean să recruteze persoane competente şi calificate pentru aceste posturi, astfel încât Aeroportul “Transilvania” să revină pe locul 4 în topul aeroporturilor din ţară, acolo unde era în anul 2016, în timpul administraţiei liberale a judeţului, şi nu pe locul 11 unde se află momentan”, a afirmat Ervin Molnar.

Alex TOTH

 

Post-ul Ervin Molnar (PNL) cere demisia conducerii Aeroportului “Transilvania” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ervin Molnar (PNL) cere demisia conducerii Aeroportului “Transilvania”

Credit autor: redactia.

Recomandate

1 Comment

  1. Dl.Ervin Molnar (PNL) : pare rău ca politician nu consultati specialiști in domeniul operator de curse,vreți să recrutați persoane competente,nu pasageri suficienți pentru 6 -7 curse ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.