Finanțare nerambursabilă de 300.000 de lei pentru restaurarea a două monumente istorice din Sighişoara

finantare nerambursabila de 300 000 de lei pentru restaurarea a doua monumente istorice din sighisoara

Obiectivele monument istoric Primăria municipiului Sighişoara şi fostul azil, azi casa Nikos Beloianis, au fost incluse în Programul Național de Restaurare Etapa a II-a Lucrări noi, Urgențe și Priorități 2019, program aprobat de către Ministerul Culturii și Identității Naționale.

“Municipiul Sighișoara va beneficia de o finanțare nerambursabilă în valoarea de 300.000 de lei pentru demararea procedurii de achiziție publică de servicii de proiectare, în vederea elaborării proiectului de consolidare și restaurare, faze: DALI, P.Th., D.E., D.TA.C. pentru aceste obiective monument istoric”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

 

Post-ul Finanțare nerambursabilă de 300.000 de lei pentru restaurarea a două monumente istorice din Sighişoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Finanțare nerambursabilă de 300.000 de lei pentru restaurarea a două monumente istorice din Sighişoara

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.