Harghita: Restricţii de circulaţie în Miercurea Ciuc, cu ocazia vizitei Papei Francisc

harghita restrictii de circulatie in miercurea ciuc cu ocazia vizitei papei francisc

Circulaţia în centrul municipiului Miercurea Ciuc şi în zona în care va avea loc slujba oficiată de Papa Francisc, la Şumuleu-Ciuc, va fi restricţionată parţial sau total, pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentului.
Potrivit unei dispoziţii emise de primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, în data de 31 mai, cu o zi înainte de venirea Suveranului Pontif, începând cu ora 6,00, se instituie restricţie parţială de acces în zona centrală a oraşului.

În data de 31 mai, de la ora 12,00 şi până în data de 1 iunie, ora 18,00 se impune restricţie totală de circulaţie cu vehicule în zona de pelerinaj şi pe străzile adiacente, dar și în zona centrală a municipiului, pentru toate tipurile de autovehicule.
Fac excepţie autoturismele aparţinând pelerinilor, persoanelor domiciliate în zonă, autovehiculele Asociaţiei Handicapaţilor Fizici care transportă persoane cu dizabilităţi, autovehiculele înaltelor feţe bisericeşti sau înalţi demnitari

Detalii suplimentare despre restricţiile de circulaţie şi acces sunt disponibile pe site-ul Primăriei Miercurea Ciuc.

The post Harghita: Restricţii de circulaţie în Miercurea Ciuc, cu ocazia vizitei Papei Francisc appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Harghita: Restricţii de circulaţie în Miercurea Ciuc, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.