Administrație

Lift pentru pacienţi, la Clinica de Boli Infecţioase I

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 27 iunie, într-o şedinţă ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Lift Boli Infecțioase I”, la valoarea totală a investiției de 673.568 de lei, cu TVA.

Clinica de Boli Infecțioase I se află în proprietatea Consiliului Județean Mureș cu drept de administrare din partea Spitalului Clinic Judeţean Mureș și este situată în municipiul Târgu-Mureș, pe strada Gheorghe Doja nr. 89. În prezent, nu exista un lift în clădire, legătura între etaje către saloane, saloanele de consultație și tratament din incinta Clinicii de Boli Infecțioase I făcându-se numai pe scările existente, situația actuală a activităților din spital fiind afectată grav pentru transportul bolnavilor între parter și etaj, acesta realizându-se numai pe scări.

“Spitalul de Boli Infecţioase numărul 1 din Târgu-Mureş nu avea un lift în cadrul spitalului, iar această investiţie a fost cuprinsă pe lista de investiţii. În acest moment, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici, ceea ce înseamnă că în baza acestei hotărâri poate să fie demarată licitaţia pentru lift, aparatură şi pentru montarea acestui lift. Sper ca într-o perioadă foarte scurtă să se încheie această licitaţie şi să poată fi montat liftul pentru bolnavi”, a declarat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

 

Post-ul Lift pentru pacienţi, la Clinica de Boli Infecţioase I apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Lift pentru pacienţi, la Clinica de Boli Infecţioase I

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button