Administrație

Modificare de proiect la Sighişoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara informează că lucrările la obiectivul PT 5 situat pe strada Horea Teculescu din cadrul proiectului “Modernizare PTZ-uri în localitatea Sighișoara” au fost sistate din motive tehnice.

“La efectuarea lucrărilor de săpătură în vederea subtraversării străzii Horea Teculescu, s-a intersectat un canal colector de ape pluviale, al cărui capac de beton era deplasat în plan vertical, cel mai probabil ca urmare a exploatării îndelungate. Deoarece starea capacului nu permitea consolidarea acestuia și nici nu asigura suportul pentru patul de țevi și beton de protecție necesar pentru realizarea profilului, a fost nevoie să se identifice o nouă soluție tehnică. În acest moment, pentru continuarea lucrărilor, s-a realizat o modificare de proiect ce vizează zona respectivă, care necesită noi avize și aprobări. După obținerea avizelor, va fi realizată și montată construcția metalică de susținere propusă prin noul proiect, urmând ca lucrarea să fie finalizată în cel mai scurt timp posibil. Cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

 

Post-ul Modificare de proiect la Sighişoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Modificare de proiect la Sighişoara

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button