Administrație

Municipiul Reghin, pași spre înfrățirea cu orașul Yavoviv, Ucraina

O delegație a municipiului Reghin a participat în perioada 13-14 iulie  la manifestările prilejuite de Zilele Orașului Yavoviv  din Ucraina.

Pe parcursul celor trei zile, gazdele din  Yavoriv au însoțit delegațiile  orașelor înfrățite prezente în orașul lor la diferite obiective semnificative ale orașului, prilej cu care au subliniat similitudinile  dintre poporul ucrainian și cultura celorlalte orașe înfrățite, puctându-se istoria orașului, obiceiuri tradiționale, precum și  potențialul economic pe care îl dezvoltă comunitatea orașului, prin reprezentații săi. Cu cest prilej, cei din  Yavoriv  și-au exprimat dorința de a se înfrăți cu municipiul Reghin, consolidarea și lărgirea legăturilor în vederea schimbului de experiență în domeniile economic, cultural, sportiv și artistic, precum și menținerea și dezvoltarea unor legături permanente de prietenie și cooperare în beneficiul ambelor părți.

”Dragi prieteni, cetățeni ai orașului Yavoriv, vă mulțumim pentru invitație și primirea călduroasă! Aducem cetățenilor din Yavoriv și dvs., tuturor, salutul cetățenilor orașului nostru și dorința lor de colaborare în domeniile de interes comun pentru o dezvoltare echilibrată. Înfrățirea celor două orașe să se concretizeze în proiecte comune economice, sociale și culturale. Fiindcă azi am pus piatra de temelie pentru ceea ce va urma, alți pași, alte etape, pentru că în fiecare domeniu de colaborare avem ce învăța unii de la alții și vom putea să ne cunoaștem mai bine. Sperăm ca aprobarea înfrățirii și a înțelegerii de colaborare dintre municipiul Reghin și orașul Yavoriv să fie un moment de bun augur pentru cele două localități. Vă mulțumesc dragi gazde pentru tot, pentru primire, pentru găzduire, pentru preocuparea față de  noi, delegația orașului Reghin, să ne simțim bine în frumosul dumneavoastră  oraș și în Ucraina, în general. Vom rămâne cu amintiri deosebite și cu dorința de a reveni mereu , așa cum și dumneavoastră  veți fi mereu bineveniți și așteptați în Reghin, care va deveni a doua voastră  casă. Să fie într-un ceas bun și să ne ajute Dumnezeu să reușim în tot ceea ce ne-am propus! Vă mulțumim și vă transmitem salutările oficialităților din Reghin!”, au fost cuvintele consilierului Alexandru Pușcaș, conducătorul delegației municipiului Reghin cu ocazia  festivității de deschidere a Zilelor Orașului Yavoriv.

Post-ul Municipiul Reghin, pași spre înfrățirea cu orașul Yavoviv, Ucraina apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Municipiul Reghin, pași spre înfrățirea cu orașul Yavoviv, Ucraina

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button