Poliţia Mureş la raport: peste 700 de amenzi în trei zile!

politia mures la raport peste 700 de amenzi in trei zile

Poliţiştii mureşeni au acționat, la nivel judeţean, în perioada 14-17 iunie, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, intervenind la 274 de evenimente, dintre care 253 au fost sesizate prin 112.

„În urma activităților, au fost constatate 62 de infracţiuni, 11 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive, fiind depistată o persoană urmărită la nivel naţional. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 716  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 231.000 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic. Astfel, au fost reținute 47 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Post-ul Poliţia Mureş la raport: peste 700 de amenzi în trei zile! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Poliţia Mureş la raport: peste 700 de amenzi în trei zile!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.