Administrație

Proiect nou, de 1 milion de euro, la Primăria Târnăveni

În Târnăveni ajung 1 milion de euro, bani europeni, destinați unei relații mai eficiente între Primărie și oameni, a anunțat, în urmă cu câteva zile, Nicolae Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni.
„Vom folosi acești bani pentru arhivarea electronică a tuturor documentelor Primăriei, ceea ce va îmbunătăți accesul fiecărui cetățean, inclusiv la actele care îi privesc în mod direct. Tot prin acest proiect, vom realiza, prin dezbatere publică, Strategia de Dezvoltare a municipiului Târnăveni, care va deveni “Biblia” prin care orașul va reveni la viață. Au trecut șapte ani de când spuneam că “jocul va fi corect” și că voi aduce administrația în slujba și “sub lupa” cetățeanului. Lucrurile capătă sens și finanțare, după ce am semnat acum contractul de eficientizare administrativă și transparentizare a activității Primăriei, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, finanțat din Fondul Social European”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Nicolae Sorin Megheșan.

(Redacția)

Post-ul Proiect nou, de 1 milion de euro, la Primăria Târnăveni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Proiect nou, de 1 milion de euro, la Primăria Târnăveni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button