Reparațiile de la Colegiul Național Unirea Brașov, departe de a fi încheiate

reparatiile de la colegiul national unirea brasov departe de a fi incheiate

Lucrările de reparații capitale la Corpul A al Colegiului Național Unirea sunt departe de a fi încheiate, deși în această lună ar fi trebuit să se încheie, la un an de la începerea lor.

De fapt, lucrările sunt realizate în proporție de 10 la sută și, pentru că firma constructoare a întârziat foarte mult, contractul nu va fi prelungit. Ba mai mult, firma va fi sancționată legal și financiar.

Viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai:


Pentru aceste lucrări, însă, va trebui făcută o nouă licitație pentru desemnarea unui nou constructor. Municipalitatea speră că acestea vor fi încheiate până în vara anului viitor, astfel încât, elevii să intre în noul corp din anul școlar 2020-20121. Contractul la Colegiul Unirea Brașov are o valoare de peste 6,6 milioane lei.

Același constructor s-a ocupat și de lucrările de reabilitare și eficientizare energetică a Colegiului Național de Informatică „Grigore Moisil”, unde, de asemenea, termenul de finalizare din contract nu a fost respectat, iar firma plătește municipalități pentru fiecare zi de întârziere.

Ele sunt aproape gata, iar municipalitatea va face achiziția de mobilier, pentru care a și alocat deja banii.

Revine viceprimarul Costel Mihai:

Contractul de la Colegiul de Informatică a avut o valoare de peste 4 milioane lei, 85% din finanțare venind printr-un program elvetiano-român.

The post Reparațiile de la Colegiul Național Unirea Brașov, departe de a fi încheiate appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reparațiile de la Colegiul Național Unirea Brașov, departe de a fi încheiate

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.