Administrație

Schimb internațional de experiență pentru pompierii din Reghin

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a participat marți, 17 septembrie, la deschiderea unui program de pregătire destinat pompierilor din ”Orașul Viorilor”.


”Am participat astăzi la deschiderea programului de pregătire cu pompierii reghineni precum și reprezentanți din celelalte subunități de intervenție ale ISU Mureș și pompieri din ‘S Hertogenbosch – Olanda, care au dezvoltat programe similare în Elveția, Germania, Spania, Belgia, Polonia, Suedia, Italia, Franța și Irlanda. Scopul acestui schimb de bune practici este dezvoltarea capacității de intervenție prin îmbunătățirea procedurilor folosite pentru creșterea siguranței cetățeanului. Mă bucur mult că prin prisma relațiilor de prietenie pe care municipalitatea reghineană le-a dezvoltat de-a lungul anilor cu Olanda, am putut sprijini dezvoltarea și implementarea acestui program aici la Reghin. Mulțumesc conducerii ISU Mureș pentru implicare și nu în ultimul rând conducerii Detașamentului Reghin și colegilor din Primărie pentru stabilirea detaliilor acestui program. Felicitări!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Reghin.

(Redacția)

Post-ul Schimb internațional de experiență pentru pompierii din Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Schimb internațional de experiență pentru pompierii din Reghin

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button