Administrație

Viorica Dăncilă: ”Această moțiune nu va trece”

Premierul Viorica Dăncilă susţine că moţiunea de cenzură nu va trece, întrucât reprezentanţii Opoziţiei nu au ”cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi”.
”Moţiunea de cenzură cu care ne ameninţă Opoziţia nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, şi au eşuat lamentabil. Au mai ratat o dată aceasta tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare şi fără o echipă guvernamentală. Şi tot aşa vin şi acum, fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi”, a scris Dăncilă, miercuri, 25 septembrie, pe Facebook.
Premierul afirmă despre Opoziţie că este slabă, dezbinată, ”lipsită de seriozitate şi asumare când vine vorba de viitorul ţării şi al românilor”.
”Fiindcă nu poate exista susţinere pentru… nimic, nici această moţiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil şi care a înţeles că avem misiunea de a guverna România şi a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votaţi în 2016 şi asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziţii slabe, dezbinate şi lipsite de seriozitate şi asumare când vine vorba de viitorul ţării şi al românilor”, mai spune Dăncilă.

(www.agerpres.ro)

Post-ul Viorica Dăncilă: ”Această moțiune nu va trece” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Viorica Dăncilă: ”Această moțiune nu va trece”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button