Cultură

10 concerte în 10 zile, la “Academia Sighișoara” 2019

Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighișoara anunţă că Asociația Cultura Viva Sighișoara, cu sprijinul Primăriei municipiului Sighișoara organizează, în perioada 1 – 10 august, cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului – școală ”Academia Sighișoara”.

“La festivalul – școală “Academia Sighișoara 2019”, vor participa unii din cei mai mari muzicieni și pedagogi, artiști din România și din diferite țări europene care vor coordona elevii în cursuri diferite. Pe parcursul celor 10 zile, vor avea loc un număr de 10 concerte susținute de profesorii, artiștii și studenții Academiei Sighișoara 2019. Această manifestare are ca scop împărtășirea muzicii de înaltă calitate și de a o face accesibilă în mod egal pentru toată lumea, promovarea artiștilor și compozitorilor contemporani români și internaționali, promovarea repertoriului autohton și universal”, a transmis Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighişoara.

Bianca SĂLĂGEAN

Post-ul 10 concerte în 10 zile, la “Academia Sighișoara” 2019 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 10 concerte în 10 zile, la “Academia Sighișoara” 2019

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button