Cultură

45 de locuri scoase la concurs de UMFST la inginerie medicală

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş a anunţat că scoate la concurs 45 de locuri la specialitatea Inginerie Medicală.

Este cel mai nou program de studii de licenţă, iar în sesiunea de admitere din luna septembrie, 30 de locuri sunt subvenţionate de la buget.
UMFST Târgu Mureş a arătat că lansarea acestui nou program de studii, Inginerie Medicală, este primul demers în plan academic asumat de după fuziunea Universităţii de Medicină şi Farmacie cu Universitatea „Petru Maior”, pentru diversificarea ofertei educaţionale prin programe de studii interdisciplinare în domenii de excelenţă, în concordanţă cu cerinţele de pe piaţa muncii.

Potrivit UMFST Târgu Mureş, noul program de studii, care începe cu anul universitar 2019-2020, va urmări formarea şi dezvoltarea de competenţe tehnice specifice diferitelor domenii medicale, cum este proiectarea, dezvoltarea, exploatarea şi promovarea echipamentelor, dispozitivelor, materialelor şi tehnologiilor medicale moderne.

The post 45 de locuri scoase la concurs de UMFST la inginerie medicală appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 45 de locuri scoase la concurs de UMFST la inginerie medicală

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button