Cultură

Dotări moderne la Facultatea de Medicină Dentară din Târgu Mureș

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureş începe anul universitar cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie în domeniul radiologiei dentare.
Profesorii și studenții oferă pacienţilor servicii imagistice complexe: tomografii computerizate 3D (CBCT), fotografii 3D ale feţei, radiografii 2D panoramice şi de sinusuri maxilare, radiografii retroalveolare și oferte speciale sub formă de pachete ortodontice.

Decanul Facultății de Medicină Dentară, prof. Cristina Bica.

Activitatea clinică la Facultatea de Medicină Dentară, la Centrul Integrat de Medicină Dentară, s-a reluat începând cu luna septembrie, este asigurată de medicii rezidenți și, când va începe anul universitar, și de către studenți, sub îndrumarea cadrelor didactice ale Facultății. Legat de partea de investigații, achiziția recentă a Universității pentru Facultatea de Medicină Dentară se referă la un echipament extrem de performant pe radiologie dentară și, la ora actuală, oferim servicii extrem de atractive.

De aceste servicii pot beneficia atât pacienţii trataţi de către studenţi, medici rezidenţi sau cadre didactice care îşi desfăşoară activitatea clinică în cadrul Facultăţii de Medicină Dentară, cât şi pacienţii care urmează tratamente de specialitate în cabinetele sau clinicile private din oraș și împrejurimi.

Raluca Creţ

The post Dotări moderne la Facultatea de Medicină Dentară din Târgu Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dotări moderne la Facultatea de Medicină Dentară din Târgu Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button