Cultură

Gabriel Dorobanţu, concert special la Sighişoara

Primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean, îi invită pe sighișoreni să asiste la concertul de muzică ușoară susținut de către Gabriel Dorobanțu, marți, 1 octombrie de la ora 17.00,  la Sala de Spectacole ”Mihai Eminescu” situată în Piața Hermann Oberth nr. 10, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

”Sărbătorirea acestei zile stă sub semnul atenţiei, respectului şi a preţuirii sincere pe care le datorăm persoanelor de vârsta a treia pentru contribuţia însemnată pe care au adus-o de-a lungul anilor la dezvoltarea societăţii româneşti”, se menționează pe site-ul municipiului Sighișoara, sighisoara.org.ro.

Ziua Națională a Persoanelo Vârstnice a fost consacrată în februarie 1991 de Organizația Națiunilor Unite. Tot în același an, Adunarea generală ONU a adoptat rezoluția 46/9, ale cărei principii consacra dreptul fiecărui vârstnic la hrană, condiții de locuit și îngrijire medicală, dreptul la a se exprima și de a participa în activități sociale după pensionare, accesul la oportunități de învățare adecvate vârstei dar și libertatea de a decide asupra vieții personale și profesionale.

Andreea GONDOR

 

Post-ul Gabriel Dorobanţu, concert special la Sighişoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Gabriel Dorobanţu, concert special la Sighişoara

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button