Invitație la „Alter Ego“ – un spectacol cu un personaj și două actrițe

invitatie la alter ego un spectacol cu un personaj si doua actrite

„Mă numesc Ioana și sunt o actriță mediocră într-un teatru de stat despre care sunt sigură că nu ai auzit. Nu joc prea mult și nici nu prea înțeleg ce vor regizorii de la mine. Tind să cred că sunt o femeie pragmatică, iar oamenii din jurul meu îmi cer să mă înfig bine cu picioarele în pământ. Povestea mea este fabuloasă; infinit banală și infinit fabuloasă în același timp. Sunt pastila din pastel și uneori vorbesc cu mine. Îmi place compania unui om inteligent.“

Publicul târgumureșean este invitat să o cunoască pe Ioana în cadrul spectacolului „Alter Ego“ de Claudia Hulpoi, care va avea loc astăzi, 22 mai, ora 19.30, în The Office – Clubul Presei (Str. Bolyai nr. 18).

Afișul, muzica și pozele sunt realizate de Paul Predușel, iar mișcarea scenică este concepută de Cristina Olar. Din distribuție fac parte Cătălina Ioana Gulan și Ioana Daniela Ladoș.

Durata spectacolului este de 60 de minute.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar pentru studenți, 5 lei.

Post-ul Invitație la „Alter Ego“ – un spectacol cu un personaj și două actrițe apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Invitație la „Alter Ego“ – un spectacol cu un personaj și două actrițe

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.