Locuri libere la liceele tehnologice din Mureș

locuri-libere-la-liceele-tehnologice-din-mures

Ieri a expirat termenul limită de depunere a dosarelor pentru înscrierea la liceu.

În zilele de 19, 22 şi 23 iulie, Comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.
Sunt vizați acei elevi care nu au bifat suficiente opțiuni pe fișa de înscrieri, dar sunt și cazuri speciale, în care s-a cerut transferul pe motive medicale.

Inspectorul școlar general al județului Mureș, Ioan Macarie:

La Inspectoratul Școlar au fost, până acum, depuse 17 cereri, din care 7 nu au fost repartizați. În limita locurilor rămase libere, de săptămâna viitoare, comisia instituită la nivel de IȘJ va repartiza locurile, pentru că avem locuri libere, atât la liceu, cât mai ales la școala profesională. Avem 5 solicitări de a fi transferați pentru că sunt gemeni, iar acești gemeni vor ajunge în clasa pe care și-au dorit-o.

Ioan Macarie a precizat că mai sunt locuri libere doar la liceele tehnologice din Mureș :

Au rămas locuri vacante la Colegiul Agricol ”Traian Săvulescu”, la Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu”, ”Traian Vuia”, ”Gheorghe Șincai”, la toate liceele tehnologice avem locuri libere, nu multe, dar suficienți pentru a-i cuprinde pe toți copiii. Dacă am face un top al celor mai căutate licee, bineînțeles, sunt Papiu, Unirea, Bolyai, Gheorghe Marinescu.

În perioada 31 iulie – 1 august are loc repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.

Raluca Creţ

The post Locuri libere la liceele tehnologice din Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Locuri libere la liceele tehnologice din Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.