Cultură

O nouă ediție a Festivalului Internațional de poezie și muzică Poezia e la Bistrița se încheie cu stil

Ultima zi a celei de-a XI-a ediții a Festivalului Internațional de poezie și muzică Poezia e la Bistrița își va lua rămas bun de la iubitorii de cultură printr-un program ofertant.

Duminică, 14 iulie, la Restaurantul Rapsodia, începând cu ora 11.30 va avea loc lansarea revistei Alecart, eveniment care va fi moderat de Dan Coman și Marin Mălaicu-Hondrari. La Centrul Județean pentru Cultură, de la ora 15.00 liceenii pasionați de literatură vor avea o ultimă ocazie de a participa la un atelier de lectură și scriere creativă coordonat de Ana Dragu și Florin Partene.

La ora 17.00, la Cinematograful Dacia vor fi prezentate scurtmetrajele „Ceața“ (2017) și „Ultimul drum spre mare“ (2019). Proiecția va fi urmată de un Q&A cu regizorul Adi Voicu. La ora 17.00, la Cinematograful Dacia seara de muzică și poezie va fi încheiată prin concertul extraordinar Hector Berlioz 200 în interpretarea Noii Orchestre Transilvane, sub bagheta dirijorală a lui Pierre Migard (Franța).

Post-ul O nouă ediție a Festivalului Internațional de poezie și muzică Poezia e la Bistrița se încheie cu stil apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O nouă ediție a Festivalului Internațional de poezie și muzică Poezia e la Bistrița se încheie cu stil

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button