Cultură

Primele proiecții la „Pădurea rotundă”

A opta ediție „Pădurea rotundă” ,proiect al Asociației K´arte,  a debutat luni, 5 august cu o primă proiecție de film în amfiteatrul din spatele Hotel Restaurantului  Marion. Iubitorii filmului au putut vedea producția ”Parking” , în regia lui Tudor Giurgiu.

Al doilea film va putea fi urmărit în această seară, începând cu ora 20:30, producția maghiară ”Sper să mori data viitoare/Remélem legközelebb sikerül meghalnod”,  scenariul și regia Mihály Schwechtje. O dramă cu adolescenți, cyberbullying, sexting, manipulare, abuz, ecartul dintre realitate și online. Eszter, o adolescentă de 16 ani, este îndrăgostită în secret de profesorul ei de engleză. Peter, un adolescent de 16 ani, este îndrăgostit iremediabil de Eszter. Într-o zi, profesorul anunţă că va trebui să plece din ţară pentru a preda la Londra. În aceeași zi, Eszter primește un e-mail aparte de la revedere de la profesorul ei.

Intrarea la film este liberă!

„Pădurea rotundă” se desfășoară în perioada  5-11 august și cuprinde  proiecții de film european, artiști în rezidență, un concert de jazz și ateliere de artă pentru copii.

 

Post-ul Primele proiecții la „Pădurea rotundă” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Primele proiecții la „Pădurea rotundă”

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button